Maak kennis met Advocatenkantoor Jakob in Enschede

Vind het advocatenkantoor op Kantorencentrum Schuttersveld in Enschede. Advocatenkantoor Jakob is kleinschalig maar bezit internationale kennis voor strafrecht- en letselschadezaken.

Contact

Advocaat in strafrecht en letselschadezaken

Wanneer schakelt u een advocaat in? Vaak gebeurt dit wanneer u iets vervelends overkomen is of omdat u met een juridische vraag of probleem zit. U vindt bij Advocatenkantoor Jakob de juridische kennis voor uw straf- of letselschadezaak.

Klein kantoor met internationale expertise

Het kantoor is op 1 januari 2008 opgericht door de heer F. Jakob. Hij begon zijn rechtenstudie aan de Rijksuniversiteit Groningen en studeerde in 2000 af aan de Universiteit van Amsterdam. In 2003 werd hij te Almelo beëdigd als advocaat. Daarna was hij werkzaam in de algemene praktijk bij een middelgroot advocatenkantoor. Als zelfstandig advocaat begon hij zijn aandacht steeds meer te verschuiven richting het strafrecht en letselschade.

 

Advocatenkantoor Jakob is gevestigd in Kantorencentrum Schuttersveld te Enschede. Het kantoor is klein gebleven, maar inmiddels ook internationaal actief. Advies en rechtsbijstand wordt verleend op het gebied van strafrecht en civiel recht. Bij civiel recht ligt tegenwoordig de nadruk op letselschade, waar ook schade als gevolg van een misdrijf onder valt.

 

Ten aanzien van slachtoffers van geweld- en zedenmisdrijven voldoet het kantoor aan de vereisten van de Raad voor Rechtsbijstand voor het verlenen van rechtsbijstand.

Rechtsbijstand in Nederland en Frankrijk

Dhr F. Jakob heeft een band met Frankrijk die verder gaat dan liefde en bewondering voor de Franse taal en cultuur. In Bobigny, een voorstad van Parijs, staat hij op het Franse tableau ingeschreven als EU-advocaat. Daarmee bestaat de bevoegdheid om ook in Frankrijk als advocaat juridische diensten te verlenen. Dat gebeurt in samenwerking met de Franse advocate maître Christine Aydin, die ook een aardig woordje Nederlands spreekt. Aldus kunt u via Advocatenkantoor Jakob ook terecht voor rechtsbijstand in Frankrijk.

Icoon telefoon

Meer weten over het advocatenkantoor? Bel of mail voor meer informatie!

Contact